Vintervollen, 7372 Glåmos

Kjøttrull18x1

 
LÆR Å SY KJØTTRULL!

Mandag 26. november 2018 kl.19:00

Høylemmen på Vintervollen

 

*     *     *

 

Saftig, hjemmelaget kjøttrull til jul - eller som flotte julegaver (hvis du klarer å gi dem vekk)? Kokkutdannede Rolf Solbakken veileder oss gjennom alle trinnene. Han har lært hvordan å sy kjøttrull etter sin mor og mormor hvis kjøttrull fortsatt er legendarisk på Glåmos, og han har stor glede av å videreføre sin barnelærdom.

Vi skaffer alt som trengs av ingredienser - skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder - samt tråd, nål og netting. Du skal ha med egen forkle, skjærefjøl og skarp kniv.Kjøttrullen(e) som du lager blir veid og du betaler en kilopris som dekker ingrediensene. Rullen kokes hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden. Den kan også fryses og kokes senere. 

I 2018 arrangerer vi kjøttrull-sying for femte året på rad, og det har blitt bare mer og mer populært med årene.Velkommen til Høylemmen på Vintervollen, mandag 26. november. Her blir det god stemning, kaffe og noe å bite i..

 

Velkommen til årets kjøttrull-begivenhet!  

 

       Kjøttrull18x2 Kjøttrull18x3 

 

PRIS kr 300,- pluss ingredienser etter vekt

PÅMELDING




 

 

Oppdatert 19.03.18 

Norsk bokmål

 Følg oss på
 Facebook

Siste nyheter

Støttespillere

 





tso logo hoy svart